Een gashaard: comfortabel genieten

Wilt u warmte èn sfeer in huis combineren met gemak? Dan kiest u voor een gashaard. Met één druk op de knop steekt u uw haard aan.

Sfeer door natuurlijk vlammenspel

De sfeer die een haard uitstraalt, wordt voor een belangrijk deel bepaald door het vlammenspel. De moderne haard op gas produceert vlammen die net zo natuurlijk ogen als die van een houtgestookt vuur.

Gashaard met afstandsbediening

Uw gasgestookte toestel aansteken, reguleren of uitdoen? Het is met de afstandsbediening net zo makkelijk als een tv aan- of uitzetten. Hout sjouwen? Een aslade legen? Niet met een gashaard. Uw genieten heeft geen keerzijde.

Gesloten verbrandingssysteem

Kiest u voor een gasgestookt toestel met een gesloten verbrandingssysteem, dan hebt u geen schoorsteen nodig. Een eenvoudige doorvoer in dak of gevel is genoeg. Daarlangs worden verbrandingsgassen afgevoerd en verbrandingslucht aangevoerd.de mooiste en beste gashaarden van dru faber bellfires barbas wanders helex te krijgen en te zien bij comfort pareket en haarden oss

Gascalculator hier kunt u berekenen hoeveel u gemiddeld per uur kwijt bent. U zult zien dat het meevalt voor een gezellig avondje, bovendien verwarmen deze haarden ook zodat de cv lager gezet kan worden.