Montage Service bij Comfort Parket

Bij Comfort Parket begrijpen we dat een vloer of haard meer is dan een functioneel element in uw woning. Het is een stukje persoonlijke expressie en comfort. Onze montage service zorgt ervoor dat uw nieuwe vloer of haard perfect wordt geïnstalleerd, zodat u er jarenlang van kunt genieten.

Vloeren Montage: Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche zijn we gespecialiseerd in het leveren en monteren van een breed scala aan vloeroplossingen, waaronder houten vloeren, laminaat en PVC vloeren en kurk. Ons deskundige team zorgt voor een vakkundige montage en afwerking, waarbij altijd wordt gestreefd naar het overtreffen van uw verwachtingen.

Haarden Montage: Of u nu kiest voor een Hout, pellet, gas, elektrische of een bio haard, onze specialisten zorgen voor een veilige en nauwkeurige installatie. Wij hanteren de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat uw haard een warme en stijlvolle toevoeging wordt aan uw leefruimte. Wij zij CO en DE gecertificeerde monteurs. Alles voldoet aan de laatst geldende regels.

Persoonlijke Aanpak: Wij geloven in een persoonlijke benadering en maatwerk. Van het eerste advies tot de uiteindelijke montage, wij staan u bij elke stap van het proces bij. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Bezoek onze showroom in Oss, aan de Hoogheuvelstraat 121, om onze uitgebreide collectie vloeren en haarden te bekijken. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te zorgen voor een vlekkeloze montage van uw nieuwe vloer of haard.