De elektrische haard voor een natuurgetrouw nagebootst vlammenspel

De elektrische haard laat u genieten van sfeervolle warmte. U hebt geen rookkanaal nodig. Een stopcontact volstaat. Nog nooit eerder kon een elektrische haard het vlammenspel zo natuurgetrouw nabootsen.

Geen rookkanaal nodig

Het kan zijn dat u niet de mogelijkheid hebt om een rookkanaal aan te leggen. Bijvoorbeeld omdat u in een appartement woont. Door die situatie hoeft u niet de gezellige charme van een haard te missen. Integendeel. Elektrische sfeerverwarming voegt een nieuwe dimensie toe aan een eigentijds interieurdesign. Op de plek waar u de elektrische haard wilt plaatsen, hebt u alleen een stopcontact nodig.

Realistisch ‘vlammenspel’

Het ‘vlammenspel’ in de elektrische haard is vrijwel niet van echte te onderscheiden. Daarvoor zorgen speciale technieken en aparte ‘houtblokken’. De elektrische haard verspreidt een warme gloed. Die voorziet de woonkamer van een behaaglijke sfeer.

Sfeervol en comfortabel

Bij een aantal modellen wordt de warmte door middel van een ventilatiesysteem het vertrek ingeblazen. Een thermostaat regelt bij deze haarden de warmtecapaciteit. Daardoor zijn ze niet alleen sfeervol, maar ook comfortabel. Elektrische haarden zijn er in heel veel soorten en stijlen. Voor elk type woning en elk soort vertrek is wel een passend model te vinden.

Elektrisch haardvuur

De nieuwste technieken maken elektrisch haardvuur nog realistischer. Een waterreservoir, halogeen- of ledlampen en een verdamper creëren revolutionaire ‘vlammen’. Door lichtprojectie op ultrafijne waterdamp wordt een driedimensionaal vuurbeeld met rookeffect bereikt. Nog nooit was een elektrisch ‘vuur’ zo levensecht!de mooiste elektrische haarden met de nieuwste technieken vind u bij comfort parket en haarden en openhaarden-voordeel.nl